Знайомтесь - Гуцулія!

Photo

06.05 - 09.05

Івано-Франківськ – Коломия – Княждвір – Косів –Яворів – Криворівня – Верховина – Яремче – Женецькийводоспад – Буковель –  Івано-Франківськ   

 4 дні/3 ночі    

День перший п'ятниця 06.05
Приїзд групи до Івано-Франківська.Поселення в готель «Надія»*** (www.nadia.if.ua).

Екскурсія по місту Івано-Франківськ – «Ідеальне місто Ренессансу» - площа Ринок з найкрасивішою міською Ратушею, Вічевий майдан, Кафедральний собор святого Воскресіння, майдан Шептицького, пам’ятник А.Міцкевичу.Обід в ресторані «Надія».

Переїзд в Коломию – славний центр Покуття. Відвідини музею народного мистецтва Гуцульщини і Покуття «Гуцульщина». Музей «Писанка» - єдиний в Україні, який занесений в книгу рекордів Гінеса. Колекція музею налічує близько 10 тисяч експонатів, не тільки зі всіх регіонів України, але і Польщі, Чехії, Румунії, Франції, Канади, Пакистану, Індії, Китаю, Єгипту і Алжиру. 

Запрошуємо в Тисовий Заповідник «Княждвір» - таємничий і незвичайний праліс з мальовничими ландшафтами і кришталево чистими джерелами. На його галявинці - будинок, прикрашений дерев'яною різьбою, наче диво-терем з казки. Це «Краєзнавчий музей флори і фауни Карпат», експонати якого розкажуть нам про історію краю, про сиву давнину. Ми зможемо потримати в руках відрізки тиса, який гордо носить назву червоного дерева або "Дерева королів".Повернення в готель.


День другий субота 07.05

Сніданок (шведський стіл). Вільний день.

Для бажаючих пропонуємо виїзд на екскурсію «В гості до гуцульських народних умільців» (170 грн).Містечко Косів по праву вважається серцем Гуцульщини, центром народного мистецтва, де місцеві умільці створюють красу, зберігаючи багатовікові традиції. Знайомство з виробами гончарного художнього мистецтва.Зупинка у селі Яворів – центру ліжникарства України.Переїзд в село Криворівня, де ми побуваємо у справжній «Гуцульській хаті-гражді». 

Переїзд в село Верховина. Село повністю відповідає своїй назві, тому що лише нижня його частина розташована на висоті 620 – 640 м над рівнем моря, а більшість - в горах значно вище. Екскурсія в приватний «Музей гуцульського побуту, етнографії і музичних інструментів Романа Кумлика» - це можливість побачити колекцію, в якій зібрані предмети побуту, традиційний народний гуцульський одяг та прикраси, найрізноманітніші музичні інструменти (від волинки до трембіти), грошові знаки різних часів та навіть стровинний «гуцульський мобільний телефон»!!!Повернення в готель.


День третій неділя 08.05

Сніданок (шведський стіл).Виїзд до відомого курортного міста Яремче – перлини Українських Карпат. Передмістя Яремче – село Дора, яке називають дверима в Карпати, вразить нас шедевром дерев'яної архітектури – унікальна церква св. пророка Іллі побудована без жодного цвяха! Далі води Прута нас проведуть до мальовничого водоспаду Пробій, біля якого розміщений відомий ресторан «Гуцульщина». Також Ви зможете відвідати сувенірний ринок етнографічних виробів.Мандрівка «До кришталевих водоспадів» з відвідуванням Женецького водоспаду (15 м) біля підніжжя гори Хом'як. За легендою це місце слугувало схованкою для місцевих горянок, які втікали від завойовників, звідки і його назва.

Переїзд в Буковель – один з найбільших гірськолижних курортів європейського рівня в Україні. На території курорту діють бугельні, дво- і чотирикрісельні підйомники і мультиліфти. Загальна довжина трас 14 000 м. Відпочинок на гірськолижному курорті "Буковель" буде корисний для людей будь-якого віку. Клімат українських Карпат, чисте повітря, джерельна вода, пейзажі, які тішать око в будь-яку пору року, залишать незабутні враження. Повернення в готель. 


День четвертий понеділок 09.05

Сніданок (шведський стіл).Вільний день в Івано-Франківську.Для бажаючих пропонуємо унікальний майстер-клас по виготовленню традиційного українського оберегу – ляльки-мотанки (40 грн). Створене власними руками лялькове диво стане для Вас чудовим сувеніром на згадку про Гуцульщину! Виселення з готелю.

 Вартість туру: 1190 грн/дорослі                      

 990 грн/діти до 12 років 

Вартість включає:Вартість не включає:
- проживання в готелі «Надія»- сніданки та 1 обід- транспортне обслуговування згідно програми- екскурсійне обслуговування згідно програми- вхідні квитки в екскурсійні об’єкти- факультативні екскурсії- страхівка. 

 


Важлива інформація:

- додатково можна попередньо замовити 3 вечері в ресторані «Надія» - 18О грн.

- мінімальна кількість для виконання факультативної програми 10 чоловік

- туристична фірма залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або замінювати їх на рівноцінні.