"Битва націй". Такого Україна ще не бачила!!!

Photo

30.04.-3.05.2011 р. в м.Хотині відбудеться Другий міжнародний фестиваль історичної реконструкції середньовіччя нового формату "Битва націй". Він став найбільш масштабною подією не лише для України, але й для Європи. 

В стародавній фортеці міста Хотин на Західній Україні за багатометровими стінами буде відтворена реальність того суворого часу і проведені масові повноконтактні бої між національними збірними країн, де визначаться кращі з кращих. Вони будуть створювати свою історію, історію нових перемог і звершень. 


Ви маєте унікальний шанс поринути в атмосферу середньовіччя. Вас очікує неперевершене видовище - справжні перемоги і поразки, ніяких постановчих боїв, ніяких сценріїв і театральних етюдів! Лише повний контакт - іскри сталі, тріск щитів і блиск мечів, спортивна інтрига та живі емоції - Ваш адреналін на межі!  


В програмі "Битва націй" заплановані різноманітні культурно-спортивні заходи, оригінальні майстер-класи з виготовлення середньовічного спорядження і зброї, навчання військовому середньовічному мистецтву, курс середньовічних танців, конкурси і концерти, фаєр-шоу і театралізовані вистави, стрільба з луків та арбалетів.

Дізнайтесь як іскриться повітря від напруги, коли на полі бою сходяться армії. Відчуйте енергію нестримної боротьби і жорстокість середньовічних битв!